Katalog kursów ECTS
Szczegóły kursu
Kod kursu:
NTSS20367f16Rok / Semestr:
2016/2017 letniNazwa:
Managements of European ProjectsKierunek:
Technologia Żywności i Żywienie CzłowiekaTyp studiów:
II st. - magisterskieRodzaj kursu:
FakultatywnySemestr studiow:
1Punkty ECTS:
2Formy kształcenia (wykłady / ćwiczenia / inne):
0 / 30 / 0Prowadzący:
dr inż. Tomasz SzukJęzyk:
angielskiEfekty kształcenia:
Knowledge:
Student defines notions from the range of project management; knows the conception of the logical matrix, presents the principles of financial and economic analysis.
Skills: Student is able to construct the logical matrix of any project; student is able to plan and estimate the project.
Kompetencje:
Social skills (attitude):
Student counts the ratios of financial and economic efficiency of project; student co-operates in the team to prepair and evaluate European projects. Wymagania wstępne:
economicsTreści kształcenia:
Concept of cycle of project, concept of logframe matrix, installment of financial project, analysis of cost and benefits CBA, financial analysis, economic analysis, analysis of risk.Literatura:
Metody oceny:
Successful completion of classes.
Uwagi: