ECTS
Katalog kursów ECTS

Szczegóły kursu
Kod kursu: NTSS20367f16
Rok / Semestr: 2016/2017 letni
Nazwa: Managements of European Projects
Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Typ studiów: II st. - magisterskie
Rodzaj kursu: Fakultatywny
Semestr studiow: 1
Punkty ECTS: 2
Formy kształcenia (wykłady / ćwiczenia / inne): 0 / 30 / 0
Prowadzący: dr inż. Tomasz Szuk
Język: angielski


Efekty kształcenia: Knowledge: Student defines notions from the range of project management; knows the conception of the logical matrix, presents the principles of financial and economic analysis. Skills: Student is able to construct the logical matrix of any project; student is able to plan and estimate the project.

Kompetencje: Social skills (attitude): Student counts the ratios of financial and economic efficiency of project; student co-operates in the team to prepair and evaluate European projects.

Wymagania wstępne: economics

Treści kształcenia: Concept of cycle of project, concept of logframe matrix, installment of financial project, analysis of cost and benefits CBA, financial analysis, economic analysis, analysis of risk.

Literatura:

Metody oceny: Successful completion of classes.

Uwagi: