ECTS Course Catalogue
Course details
Course code:
BBS10154f14Semester:
2014/2015 winterName:
Preparation of AnimalsMajor:
BiologyStudy Type:
first cycleCourse type:
optionalStudy Semester:
3ECTS points:
3Hours (Lectures / Tutorials / Other):
10 / 20 / 0Lecturer:
dr Dariusz ŁupickiLanguage of instruction:
PolishLearning outcomes:
Competences:
Prerequisites:
Course content:
Recommended literature:
1. Falniowski A. 2007. Techniki zbioru, utrwalania i konserwacji zwierząt. Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego. Warszawa. 301pp.
2. Łącki A. 1991. Preparowanie trofeów myśliwskich. Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, Poznań. 172pp.
3. Piechocki R. 1966. Makroskopische Präparations Technik. Teil I: Wirbeltiere (512pp.), Teil II: Wirbellose (339pp); Akademische Verlagsgesellschaft Geest & Portig K.-G., Leipzig.
Assessment methods:
Comment: