ECTS
ECTS Course Catalogue

Course details
Course code: NTSS10255o14
Semester: 2014/2015 summer
Name: Methematics II
Major: Food Technology and Nutrition
Study Type: first cycle
Course type: compulsory
Study Semester: 2
ECTS points: 5
Hours (Lectures / Tutorials / Other): 15 / 30 / 0
Lecturer: dr Zbigniew Jurzyk
Language of instruction: Polish


Learning outcomes:

Competences:

Prerequisites:

Course content:

Recommended literature: 1. M. Gewert, Z. Skoczylas, Analiza matematyczna 2, Definicje, twierdzenia, wzory, Oficyna Wydawnicza GiS, Wrocław 2009; 2. M. Gewert, Z. Skoczylas, Analiza matematyczna 2, Przykłady i zadania, Oficyna Wydawnicza GiS, Wrocław 2009; 3. W. Krysicki, L. Włodarski. Analiza matematyczna w zadaniach cz.1, 2 PWN Warszawa 2006.

Assessment methods:

Comment: