ECTS Course Catalogue
Course details
Course code:
NTSS20086o10Semester:
2010/2011 winterName:
Baking TechnologyMajor:
Food Technology and NutritionStudy Type:
second cycleCourse type:
compulsoryStudy Semester:
2ECTS points:
9Hours (Lectures / Tutorials / Other):
60 / 0 / 0Lecturer:
dr hab. inż. Anna Czubaszek, dr inż. Zofia Karolini-Skaradzińska, dr inż. Radosław SpychajLanguage of instruction:
PolishLearning outcomes:
Competences:
Prerequisites:
biochemistry, general food technology, cereal technologyCourse content:
Recommended literature:
1. Ambroziak Z. Produkcja piekarsko- ciastkarska. Część I i II. WSiP Warszawa 2004; 2. Koźmina N.P. Biochemia technologii pieczywa. WNT. Warszawa 1974; 3. Gąsiorowski H. (red.). Pszenica. Chemia i technologia. PWRiL Poznań 2004; 4. Gąsiorowski H. (red). Żyto. Chemia i technologia. PWRiL, Poznań 1994; 5. Gąsiorowski H. (red). Jęczmień. Chemia i technologia. PWRiL, Poznań 1997; 6. Czasopisma: Cereal Chemistry, Przegląd Piekarski i Cukierniczy, Przemysł Spożywczy.Assessment methods:
Comment: