ECTS
ECTS Course Catalogue

Course details
Course code: NTSS20086o10
Semester: 2010/2011 winter
Name: Baking Technology
Major: Food Technology and Nutrition
Study Type: second cycle
Course type: compulsory
Study Semester: 2
ECTS points: 9
Hours (Lectures / Tutorials / Other): 60 / 0 / 0
Lecturer: dr hab. inż. Anna Czubaszek, dr inż. Zofia Karolini-Skaradzińska, dr inż. Radosław Spychaj
Language of instruction: Polish


Learning outcomes:

Competences:

Prerequisites: biochemistry, general food technology, cereal technology

Course content:

Recommended literature: 1. Ambroziak Z. Produkcja piekarsko- ciastkarska. Część I i II. WSiP Warszawa 2004; 2. Koźmina N.P. Biochemia technologii pieczywa. WNT. Warszawa 1974; 3. Gąsiorowski H. (red.). Pszenica. Chemia i technologia. PWRiL Poznań 2004; 4. Gąsiorowski H. (red). Żyto. Chemia i technologia. PWRiL, Poznań 1994; 5. Gąsiorowski H. (red). Jęczmień. Chemia i technologia. PWRiL, Poznań 1997; 6. Czasopisma: Cereal Chemistry, Przegląd Piekarski i Cukierniczy, Przemysł Spożywczy.

Assessment methods:

Comment: