ECTS Course Catalogue
Course details
Course code:
NTSS10154f11Semester:
2011/2012 summerName:
Cereal TechnologyMajor:
Food Technology and NutritionStudy Type:
first cycleCourse type:
optionalStudy Semester:
6ECTS points:
5Hours (Lectures / Tutorials / Other):
30 / 30 / 0Lecturer:
prof. dr hab. Zygmunt GilLanguage of instruction:
PolishLearning outcomes:
Competences:
Prerequisites:
Course content:
Recommended literature:
1. Surowce mączne i kaszowe, Jankowski S., WNT 1988; 2. Obuchowski W. Technologia przemysłowej produkcji makaronu. Wyd. AR Poznań 1997; 3. Ambroziak Z. Produkcja piekarsko- ciastkarska. Część I i II. WSiP Warszawa 2004; 4. Analiza zbóż i przetworów zbożowych, Red . Jakubczyk T., Haber T., Skrypt SGGW-AR Warszawa 1983. Assessment methods:
Comment: