ECTS
ECTS Course Catalogue

Course details
Course code: NTSS10161f11
Semester: 2011/2012 winter
Name: Technology of Fruit and Vegetable Conserves
Major: Food Technology and Nutrition
Study Type: first cycle
Course type: optional
Study Semester: 5
ECTS points: 5
Hours (Lectures / Tutorials / Other): 30 / 30 / 0
Lecturer: prof. dr hab. Jan Oszmiański
Language of instruction: Polish


Learning outcomes:

Competences:

Prerequisites: General Food Technology, Biochemistry, Microbiology

Course content:

Recommended literature: 1. Wybrane zagadnienia z przetwórstwa owoców i warzyw, Zadernowski R., Oszmiański J., Wyd. ART Olsztyn 1994; 2. Przetwórstwo owoców i warzyw, cz. 1, 2, Jarczyk A., Berdowski J., B., WSiP 1997,1999; 3. Postolski J., Gruda Z. – Zamrażanie żywności. WNT, W-wa, 1985; 4. Pijanowski E., Mrożewski S., Horubała A., Jarczyk A.: Technologia produktów owocowych i warzywnych. PWRiL, W-wa, 1973; 5. Maszynopis materiałów wykładowych.

Assessment methods: Course unit grade and written exam, percentage to pass - minimum 60%.

Comment: