ECTS Course Catalogue
Course details
Course code:
NTSS10161f11Semester:
2011/2012 winterName:
Technology of Fruit and Vegetable ConservesMajor:
Food Technology and NutritionStudy Type:
first cycleCourse type:
optionalStudy Semester:
5ECTS points:
5Hours (Lectures / Tutorials / Other):
30 / 30 / 0Lecturer:
prof. dr hab. Jan OszmiańskiLanguage of instruction:
PolishLearning outcomes:
Competences:
Prerequisites:
General Food Technology, Biochemistry, MicrobiologyCourse content:
Recommended literature:
1. Wybrane zagadnienia z przetwórstwa owoców i warzyw, Zadernowski R., Oszmiański J., Wyd. ART Olsztyn 1994;
2. Przetwórstwo owoców i warzyw, cz. 1, 2, Jarczyk A., Berdowski J., B., WSiP 1997,1999;
3. Postolski J., Gruda Z. – Zamrażanie żywności. WNT, W-wa, 1985;
4. Pijanowski E., Mrożewski S., Horubała A., Jarczyk A.: Technologia produktów owocowych i warzywnych. PWRiL, W-wa, 1973;
5. Maszynopis materiałów wykładowych.Assessment methods:
Course unit grade and written exam, percentage to pass - minimum 60%.Comment: