ECTS
ECTS Course Catalogue

Course details
Course code: BBS10154f15
Semester: 2015/2016 winter
Name: Preparation of Animals
Major: Biology
Study Type: first cycle
Course type: optional
Study Semester: 3
ECTS points: 3
Hours (Lectures / Tutorials / Other): 10 / 20 / 0
Lecturer: dr Dariusz Łupicki
Language of instruction: Polish


Learning outcomes:

Competences:

Prerequisites:

Course content:

Recommended literature: 1. Falniowski A. 2007. Techniki zbioru, utrwalania i konserwacji zwierząt. Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego. Warszawa. 301pp. 2. Łącki A. 1991. Preparowanie trofeów myśliwskich. Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, Poznań. 172pp. 3. Piechocki R. 1966. Makroskopische Präparations Technik. Teil I: Wirbeltiere (512pp.), Teil II: Wirbellose (339pp); Akademische Verlagsgesellschaft Geest & Portig K.-G., Leipzig.

Assessment methods:

Comment: